Life Scents™

1. Što su Life Scents™?

Life Scents™ mirisi rezultat su revolucionarne tehnologije i dostavljaju višeslojno, pravo životno mirisno iskustvo.Svaki miris sadrži tri stalno mijenjajuća mirisa, pa ono što možete namirisati u jednom trenutku može biti različito od onoga što ćete namirisati u drugom trenutku. Kod standardnih mirisa teži se zaokruživanju mirisa/učinaka. Realni život nije takav, kada nešto pečemo osjećamo svaki sastojak ili sadržaj u različito vrijeme: nekad tijesto pite ako su vrata pećnice otvorena, nekad voće pirjano u začinima ili miris sladoleda od vanilije kada serviramo pitu.
Ili dan na plaži; možete namirisati more, kremu za sunčanje, možda borove (ovisno o tome gdje se nalazite). Stvar je u tome da ne osjetite sve mirise odjednom već se oni stalno mijenjaju.

2. Kako funkcionira Life Scents™

Tradicionalni mirisi razvijeni su tako da pružaju jedan, stabilan miris. Life Scents™ koristi revolucionarnu tehnologiju koja u potpunosti mijenja način na koji proizvođači mirisa razvijaju i razmišljaju o mirisima. Life Scents™ je mješavina sastojaka koji se stalno mijenjaju kako bi pružali zaista multidimenzionalno iskustvo i kako biste vi mogli u svakom trenutku namirisati nešto drugo, na primjer, pečene kruške ili vaniliju. To oponaša način na koji mirisi funkcioniraju u stvarnom životu, rezultirajući superiornim, pravim životnim iskustvom mirisa.

3. Postoje li Life Scents™ mirisi igdje drugdje?

Ne. Air Wick® ima ekskluzivna prava na ovu tehnologiju i ona je dostupna samou Life Scents™ mirisima.

4. Hoće li Life Scents™ punjenja funkcionirati u postojećim Air Wick® uređajima?

Da. Life Scents™ Freshmatic® punjenja i punjenja mirisnih ulja funkcionirat će u svim Air Wick® Freshmatic® uređajima i grijačima mirisnih ulja.  

5. Gdje mogu pronaći Life Scents™ proizvode?

Life Scents™ proizvodi/mirisi dostupni su kod trgovaca diljem zemlje. Možete pokušati i putem “Kupi sada”gumba na stranici proizvoda kako biste vidjeli koje mrežne trgovine trenutno prodaju Life Scents™ proizvode.