Svijeće

1. Gdje postaviti Air Wick® svijeću?

Preporučamo da stavite svoju svijeću na ravnu površinu u dobro prozračeni prostor. Pridržavajte svijeću dalje od djece i ne ostavljajte je bez nadzora. Držite se uputa o uporabi s pakiranja. Za sprječavanje požara vatru ili ozljedeDRŽITE DALJE OD STRANIH PREDMETA (npr. šibica). Nikad ne ostavljajte svijeću bez nadzora, blizu nečega što se može zapaliti ili duže od 4 sata. Postavite je uspravno na otpornu, neelektričnu površinu, daleko od propuha. Ostali detalji dostupni su dolje u pitanjima i odgovorima o sigurnosnim mjerama. 

2. Kako se ostaci voska mogu ukloniti s staklenog spremnika? Može li se spremnik ponovno upotrijebiti?

Ovaj proizvod nije osmišljen da bi se vosak s njega u potpunosti uklonio (osim kako bi se reciklirali pojedini dijelovi). Savjetujemo vam da ne pokušavate ukloniti vosak iz spremnika.

3. Mogu li ponovno koristiti spremnik nakon što je vosak izgorio do kraja? Mogu li u njega staviti svoju svijeću?

Ne.

4. Je li potrebno obrezivati fitilj svaki put?

Savjetujemo da ostavite fitilj obrezan na 1 cm kako biste izbjegli stvaranje previše dima. 

5. Hoće li ova svijeća proizvesti puno čađe koja bi mogla prekriti namještaj ili zidove?

Ne.

6. Koliko dugo će miris trajati?

Ne možemo procijeniti koliko će miris trajati zbog velikog brojnih nepoznatih faktora (veličina sobe, ventilacija, itd.)

7. Kako da koristim svijeće?

Upalite je unutar vidokruga.
Držite podalje od predmeta koji se mogu zapaliti.
Držite izvan dohvata djece.
Pazite da rastopljeni vosak bude čist.
NE DOZVOLITE da vatra dodiruje staklo.
Za izbjegavanje lomljenja ZAUSTAVITE gorenje kada ostane otprilike 13 milimetara čvrstog voska.
Stijenj ne sadrži olovo.

8. Koje su sigurnosne mjere koje moram poduzeti pri korištenju ovog proizvoda?

ČUVAJTE IZVAN DOHVATA DJECE

Čuvati dalje od šibica i sličnih izvora paljenja. Nemojte dodavati mirisna ulja. Nikad ne ostavljajte zapaljenu svijeću bez nadzora, u blizini zapaljivih materijala ili dulje od 4 sata. Postavite svijeću na stabilnu, ravnu, površinu otpornu na toplinu, zaštićenu od propuha, u uspravnom položaju. Stijenj svijeće održavajte cijelo vrijeme na duljini od 1 cm da se izbjegne  pojačano stvaranje dima. Ne pomicati ili naginjati upaljenu svijeću, a ni prije nego što se tekućina u njoj skrutne. Staklo se zagrije za vrijeme i nakon uporabe. Ugasite svijeću kad preostane 1 cm voska i nikad ne dopustite da gori do dna. Svijeću gasite laganim puhanjem. Ostavite uvijek barem 20 cm razmaka između upaljenih svijeća. Ne upotrebljavajte svijeću ukoliko je staklo oštećeno. Ne palite svijeću na ili u blizini bilo kakvih zapaljivih materijala. Ne koristiti na vrućim površinama (primjerice televizoru). Ne dozvoliti da plamen dodiruje stranice staklenog držača. Ne koristiti stakleni držač za piće ili spremanje živežnih namirnica