Svijeća - Berries & Spice

Sklupčajte se u udobnosti svog doma i stvorite ugodnu atmosferu sa ovom toplom mješavinom planinskih bobica sa esencijalnim uljima.

Karakteristike proizvoda

  • Sadrži prirodna esencijalna ulja
  • Idealno za kuhinje i dnevno boravke
  • Stakleni spremnik poboljšava dekoraciju vašeg doma

Opis proizvoda

Otkrijte ukrasne Air Wick Essential Oils svijeće sa izborom mirisa inspiriranih prirodnim ekstraktima iz voća, cvijeća i biljki koji doprinose stvaranju raspoloženja kakvog vi želite u vašem domu.

Čuvati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. Staklo će biti vruće za vrijeme i nakon uporabe. Ako se proguta, hitno zatražiti savjet liječnika i pokazati naljepnicu ili spremnik. Ne koristiti ako je staklo oštećeno. Osobe sklone alergijama na parfeme trebaju biti oprezne prilikom uporabe ovog proizvoda. Osvježivači zraka ne nadomještaju dobre higijenske navike. DRŽATI DALJE OD DRUGIH PREDMETA (npr. ŠIBICE). Ne dodajte esencijalna ulja. Nikada ne ostavljajte zapaljenu svijeću bez nadzora, u blizini zapaljivih objekata ili duže od 4 sata. Uvijek ostaviti najmanje 20 cm razmaka između svijeća koje gore. Postaviti na ravnu površinu, otpornu na zagrijavanje, dalje od propuha. Ne paliti svijeću na predmetima ili blizu predmeta koji se mogu zapaliti. Čuvati svijeću u uspravnom položaju. Ne koristiti na vrućim površinama (npr. TV). Fitilj održavati na 1 cm dužine kako bi se spriječilo prekomjerno dimljenje. Ne pomicati ili okretati prije nego se vosak stvrdne. Ne dopustiti plamenu da dotakne stakleni držač. Prestanite s uporabom nakon što ostane manje od 1 cm proizvoda i ne dopustite da svijeća izgori do kraja. Ugasite svijeću laganim puhanjem. Ne koristite ponovno. Odložite otpad u skladu s lokalnim odredbama.

EA_3016606